Egyszer régen a Vörösmarty téren jártam, valamilyen kirakodóvásár volt. Volt szinpad is, éppen egy fehérre festett arcú zenekar játszott.... hű, ezek nagyon jók, mondtam. A kedvencem lett a "Kft."

Már rég megszűntek, de számaikat szinte már unalomig ismételte az egyik rádió, különösen az "Afrikát", meg a "...Papagénó ... Szarasztró ... " Operaházat. Felfrissülés volt a sok "nyújtsd a kezed ... szeretlek, vágyom rád" kommersz baromság között.

Tudtam, hogy Bornai "Bornírt" Tibi zsidó? Ki a fenét érdekelt? Engem aztán nem. Eszembe jutott egyáltalán a L'art pour l'art előadásain, hogy Laár András zsidó? Nem. Egy feltétel van: jó, avagy nem...? Ők meg jók.

Tehát ami jó az jó. ... és ime, valaki megint belerondít a közéletbe. Miért is?

Kezdjük a kályhánál? Úgy látszik, senki nem tanul. A zsidók sem. Néha van olyan képzetem, hogy a megszerzett tapasztalat öröklődik. ...De hát, mint a példa mutatja, nem. Néha azt képzelem, hogy a pápua emberevők közé, avagy a régmúltba pottyant XXI. századi, civilizált (ne menjünk most ebbe bele) csecsemő olyan ötleteket tud adni a dzsungellakóknak, kőkori, vagy ókori embereknek (akár fehér, akár színes), amivel azok élete könnyebb lesz. Mert a tudás a génjeiben van a szülei által. Tapasztalat... De hát nem. ...és nem...Egy-két idióta megcáfolja a téziseket. Aki hülye, az hülye... mondhatnám. (de azért még mindig bízok)

Na, most térjünk rá az időjárásjelentésedre. Sokan elmondták neked a blogodon a véleményüket, többnyire igazuk van, mégha nem is elégg cizellált a fogalmazásuk. 

Itt élsz te és őseid ezen a földön, talán évszázadok óta. Mi is a bánatod? Ott volt dédapád Isonzónál? Na ezt a kérdést pl. a "Pákó" nevű celebnek nem tenném fel, de téged megtisztellek evvel. Tudsz arról, hogy minden harcoló katona a saját igazáért, szabadságáért küzd? Mint ahogy a te őseid Palesztínában. Minden harcot megáldotta valamelyik egyház, Isten? Igen...Van tehát igazság? Nincs.

Minden mást leírtak blogod kapcsán, nem ismétlem. Csak két kérdésem van:

- eddig nem tutdtunk rólad, hogy irogatsz, valószínűleg azért, mert elég gyengécske a termés. Hogy is kerültél most képbe? Netalán megrendelésre írtad, vagy hirtelen roham jött rád?

- miért érzem azt, hogy a zsidók provokálják rendszeresen a gój-okat (גוי ... hogy jobban értsd). Miért érzem úgy, hogy rendszeresen a pofámba vágják azt, hogy téged, szüleidet, felmenőidet itten... meg mindig, most is, meg ... brrrrrr. Mondhatnám a tököm teli van az egésszel. Miért van az, hogy mindig egy zsidó hívja fel a figyelmet valami "magyaros, nemzeti" dologra, ami neki, mint multikulti világpolgárnak nem tetszik?

Tudom, "nyugat" Európában is a szeméttakarításra becipelt szerbek, moldávok, színesbőrúek, muszlimuk rendszeresen szoktak tüntetni entitásuk miatt, de talán elég lenne. A zsidók azonban mások, elözönlötték a világot, az arabok, kínaiak ugyan szintén, de talán egyik nép sem gyalázza állandóan hazáját ilyen primitív hangvételű üggyel, mint ahogy most te tetted.

És a nagy kérdések:

- Miért is fáj a Kárpát medencére kiterjedő időjárásjelentés neked? Miért is baj, ha Erdélyben, Bánátban, Felvidéken, Kárpátalján, Burgenlandban élő magyarok (!), akik a magyar tv-t nézik anyanyelvükön tájékozódnak? Miért lehet a CNN, BBC és más csatornáknak a világ időjárását közölniük, míg nekünk nem?

- Miért is fáj neked, ha magyar zászlót látsz? Miért nem fáj az amerikai zsidóknak, hogy amerika teli van a csíkos lobogóval, ha büszkék amerikai voltukra? Vagy te talán megszólalnál az amerikai leigázott, kiírtott indián őslakosság érdekében, hogy pl. Montanára ne adjanak ki időjárás jelentést New York-ból?

- Mondd Bornai fiam, ha te Szaud Rábiában élnél, mernéd bírálni az országot, hogy a tolvajnak levágják a karját, a hűtlen asszonyt megkövezik, hogy szegregáció van és a férfi kávéházakba nem engedik be a nőket...stb.?

Bornai fiam, te hülye vagy, de szerintem nem az utolsó... lesz még részünk hasonló irományokban.

Megjegyzés:

"bornírt": szűk látókörű, korlátolt, bárgyú, ostoba.

A bejegyzés trackback címe:

https://improviso.blog.hu/api/trackback/id/tr914896592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lalagé 2014.02.10. 14:43:26

nem tudni, ki vagy te (de biztos zsidó, annyi gyűlölet van benned a fajtád iránt ,csak a család még nem merte bevallani) de nem is te vagy érdekes, hanem föltettél egy kérdést, amire ismert a válasz, akik szoktak olvasni, tudják.
BT - aki neked semmiképp se kisfiad, bárhogy is szeretnéd, de még egy lapon se fog emlegetni titeket soha senki - dédapja ugyan nem esett el Isonzónál, de a nagyapja is csak azért nem, mert még 1914-ben Ravaruskánál hősi halált halt.
És a tiéd?

Látom, persze, hogy ingod nincs, miről szólt az a blogbejegyzés, amitől így kitört belőled az ekeborona, de ez nem mentség. Néha azért el kéne gondolkodni ennyi idős korban.
Na ennyit erről, te gyáva féreg.
süti beállítások módosítása